Gelaatsverzorging


Het gelaat staat elke dag bloot aan zon en vervuiling. Een goede huidverzorging thuis in combinatie met een professionele basis gelaatsverzorging zorgt voor een stralende en gezonde huid.

 

Wens je toch net een tikkeltje meer en wens je ook weleens dat je het huidverouderingsproces kan uitstellen?

Ondanks dat je dit proces niet kan stoppen, kun je het wel vertragen door middel van zeer effectieve beautybehandelingen zoals de Hydra-Aqua-facial, Microdermabrasie en de Microneedling met led-lichttherapie: 

 

 

 • Basis gelaatsverzorging

De basis gelaatsverzorging is geschikt voor mensen die willen genieten van een eenvoudige, gerichte en ontspannende behandeling. De huid zal gereinigd worden en een lichte peeling ondergaan. Door middel van een professioneel Vapozone-apparaat zal de doorbloeding bevordert worden en  de poriën  zullen goed open komen te staan, wat ervoor zorgt dat de dieptereiniger goed kan intrekken en inwerken. Nadien wordt er een verfrissend gezichtsmasker opgelegd (aangepast aan het huidtype).

Prijs:    Voor 1 behandeling: 55 euro

Optie: gezichtsontharing 20 euro (Tijdens de basis gelaatsverzorging kan je ook voor een extra kiezen, namelijk je wenkbrauwen, bovenlip en kin laten ontharen met wax)

Optie: Led-Lichttherapie 30 euro (Led-lichttherapie is een energetisch licht dat tot 5 mm diep in de huid gaat waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat. De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuwe collageen en elastine aan te maken)

   

  • Anti-Aging BIO CELLULAR + Gelmasker

  Een integrale behandeling van de huid die speciaal ontwikkeld is voor de bestrijding van celveroudering en het herstellen van de huidlagen. Regenereert, stimuleert en herstelt het evenwicht van de huidweefsels met als resultaat een zichtbaar jongere, energieke en diep gehydrateerde huid.

  De Bio Cellular producten van MASSADA dragen het ECOCERT-label, die de beste garantie geeft voor natuurlijke en ecologische cosmetica.

  Het is een behandeling voor elk huidtype die een intensieve herstelbehandeling nodig heeft of dat schade heeft opgelopen (bv. medische behandelingen, chemotherapie, overdreven zonlicht,...) of voor zeer gevoelige en allergische huidtypes.

  Prijs:    Voor 1 behandeling: 110 euro

  Optie: gezichtsontharing 20 euro (Tijdens de gelaatsverzorging kan je ook voor een extra kiezen, namelijk je wenkbrauwen, bovenlip en kin laten ontharen met wax)

   

  • Anti-Aging HYALURONIC LIFT + LED-lichttherapie

  Deze ultra-hydraterende behandeling creëert een onmiddellijk en natuurlijk liftend effect die de collageensynthese van binnenuit optimaliseert. Deze magistrale formule, met een perfect gebalanceerde hoeveelheid hyaluronzuur op basis van verschillende moleculaire gewichten, dringt diep door de drie lagen van de huid en is zo effectief en resultaatgericht waardoor de rimpels zichtbaar en langdurig worden opgevuld en de huid steviger en zachter aanvoelt. De huid ziet er jonger en stralender uit en dit op een natuurlijke wijze.

  De Hyaluronic Acid producten is een van de toppers binnen het MASSADA gamma!

  Deze behandeling is voor de leeftijd vanaf 35 jaar en ouder, waarbij de eerste tekenen van rimpels, vochtverlies, verslapping en spataderen beginnen op te komen.

  Prijs:    Voor 1 behandeling: 120 euro

  Optie: gezichtsontharing 20 euro (Tijdens de gelaatsverzorging kan je ook voor een extra kiezen, namelijk je wenkbrauwen, bovenlip en kin laten ontharen met wax)

   

  • Hydra-Aqua-facial-behandeling + LED-lichttherapie

  De Hydra aqua facial biedt een uitgebreide, allesomvattende gezichtsbehandeling. Het maakt gebruik van een unieke technologie voor het reinigen, voeden en hydrateren van de huid. Het zet mineraal water om in Hydrogen water. Dit type water bevat de juiste hoeveelheid minerale elementen waaronder magnesium en calcium. Door de speciale zuigkracht worden poriën diep gereinigd. De Hydra-facial geeft jou een propere gezonde huid, een mooie glow.

  Prijs:    Voor 1 behandeling: 110 euro

  Optie: gezichtsontharing 20 euro (Tijdens de basis gelaatsverzorging kan je ook voor een extra kiezen, namelijk je wenkbrauwen, bovenlip en kin laten ontharen met wax)

   

  • Microdermabrasie + LED-lichttherapie

  Een zeer intensieve peeling met apparaat om dode huidcellen te verwijderen. Ook oppervlakkige pigmentvlekken, littekens, onzuiverheden en rimpeltjes zullen zichtbaar verminderen. Je zal de behandeling voelen maar het doet absoluut geen pijn en geeft geen beschadigingen aan de huid. Na de behandeling kan de huid even rood zien maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg.

  De huid zal opnieuw collageen en elastine aanmaken, wat zorgt voor een nieuwe, zachte en mooie huid.  Vermijd de eerste 5 dagen het gebruik van scrubs en smeer de huid met een hoge UV-factor in bij zonnige dagen. Door de huid te laten rusten, herstelt hij op zijn allermooist.

  Prijs:    Voor 1 behandeling: 100 euro

  Optie: gezichtsontharing 20 euro (Tijdens de basis gelaatsverzorging kan je ook voor een extra kiezen, namelijk je wenkbrauwen, bovenlip en kin laten ontharen met wax)

   

  • Microneedling + LED-lichttherapie en collageen-vliesmasker

  Deze behandeling zorgt met behulp van kleine naaldjes (dermapen) voor een egalere huid met een frissere en jongere uitstraling. De dermapen bevat kleine naaldjes die de huid net genoeg verwonden (tot in de lederhuid) om de vrijmaking van groeifactoren te stimuleren. De toegevoegde serums komen dieper in de huid.  Hierdoor wordt het natuurlijke genezingsproces gestimuleerd en zal je huid weer elastine en collageen aanmaken waardoor de huid sterker, weerbaarder, egaler van kleur en dikker wordt. 

  Microneedling is een behandeling die je zal voelen (prikkelend gevoel). Het is geschikt voor volwassenen die in een goede gezondheid verkeren (vrij van infecties, koorts of huiduitslag, niet zwanger of het geven van borstvoeding,…) en hun huid graag willen opfrissen. De behandeling kan helpen bij het vervagen van lijntjes en rimpels, de collageenproductie te stimuleren, de huidskleur te egaliseren, vergrote poriën te verfijnen, de huid strakker te maken en littekens (die minstens 1 jaar oud zijn) te vervagen. 

  Na de behandeling mag je de eerste 24u geen make-up aanbrengen, geen bad nemen, niet in contact komen met de zon of zonnebank, geen zelfbruinende producten gebruiken op de behandelde zone, geen sauna en niet zwemmen de eerste week, geen scrub of peeling en verzorgingsproducten met alcohol de eerste 2 weken na de behandeling, minstens 4 weken wachten met andere (medische) behandelingen en minstens 7 dagen wachten om opnieuw te starten met medicatie als Tretinoïne, Differin, Renova, Tazorac, fruitzuren of andere producten/apparaten die de huid exfoliëren.

  Prijs:    Voor 1 behandeling: 125 euro

  Optie: gezichtsontharing 20 euro (Tijdens de basis gelaatsverzorging kan je ook voor een extra kiezen, namelijk je wenkbrauwen, bovenlip en kin laten ontharen met wax)

  Een kuur (= 5 behandelingen): 575 euro (= 115 euro per behandeling)

  Net als bij veel andere huid verbeterende behandelingen worden resultaten pas echt goed zichtbaar na meerdere behandelingen. Een kuur (5 behandelingen) geeft het beste en mooiste resultaat. De behandeling dien je om de 4 à 6 weken te herhalen.